Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظریف با بیان اینکه حق مردم کشورمان را در اعتراض به تظاهرات مسالمت‌آمیز به رسمیت می‌شناسم ولی نباید خارجی‌ها در آن مداخله کنند، گفت: مداخله سفیر انگلیس در تظاهرات تهران را با شدیدترین لحن جواب دادیم.

به گزارش مشرق، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در جلسه علنی امروز (دوشنبه 30 دی مجلس شورای اسلامی) و در پاسخ به سؤال ملی سیدجواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان مبنی بر اینکه اقدامات وزارت خارجه درباره موضع‌گیری خصمانه آمریکا و اروپا در حمایت از آشوبگران دی 96 گفت: آمریکا به دنبال سوءاستفاده از مکانیزم‌های شورای امنیت بعد از اغتشاشات دی 96 بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی آن چنان موفق بود که آمریکا که به عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل  به دنبال اقداماتی علیه ایران بود اما آن جلسه تبدیل به جلسه محاکمه ایالات متحده شد.

بیشتر بخوانید: انتقاد ذوالنور از سخنان نابجای وزیرخارجه مجلس از پاسخ‌های ظریف به سؤال نماینده مردم کاشان قانع شد

وزیر امور خارجه تصریح کرد: این کارها نیاز به برنامه‌ریزی، اقدام، کار و رایزنی‌های متفاوت و متعددی دارد.

ظریف گفت: آنچه در سیاست خارجی حرف اول و آخر را می‌زند مردم هستند و برای آنکه ما در دنیا قوی شویم نیازمند مردم‌مان هستیم و برای اینکه این کار را پیش ببریم نیازمند دیپلماسی قوی هستیم.

وی تأکید کرد: ما کارگزار و خادم مردم هستیم و به همین دلیل با 4 کلمه و تماس مانع از آن شدیم که آمریکا که عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل است بتواند اقدامی را علیه جمهوری اسلامی انجام دهد و در این شورا محاکمه شد. 

وزیر امور خارجه با بیان اینکه من در رسانه‌های جمعی مداخلات آمریکا را متذکر شدم، گفت: حق مردم در اعتراض و تظاهرات مسالمت‌آمیز را به رسمیت می‌شناسم ولی نباید کشورهای خارجی در این کار مداخله کنند.

وی با اشاره به حضور سفیر انگلیس در اغتشاشات تهران گفت: مداخله سفیر انگلیس در تظاهرات را با شدیدترین لحن جواب دادیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی انتخابات98 مجلس شورای اسلامی سفیرانگلیس ظریف شورای امنیت سازمان ملل محمد جواد ظریف اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۰۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : چینی‌بندزن‌های دوره‌گرد پایتخت به صدای بلند در کوچه‌ها می‌خواندند: «چینی‌بند زن اومده ... برگ گل هم بند می‌زنم!» خانم‌های خانه با شنیدن شاعرانگی همین جمله آخر هر چه کاسه و بشقاب شکسته و ترک‌خورده کنج انباری و صندوقخانه داشتند جمع می‌کردند و راهی کوچه می‌شدند. بچه ها همه سعی می کردند کنار چینی بندزن بشینن و تا ببینند حاصل خرابکاری‌شان چطور ماهرانه کنار هم بند می خورد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

چینی‌بندزنی یکی از مشاغل نوستالژیک و فراموش‌شده تهران است. این حرفه در روزگاری که وقتی چیزی می‌شکست و خراب می‌شد به جای دور انداختن آن را تعمیر می‌کردند، حسابی پرطرفدار بود. قدیم‌ها معمولاً ظروف پرکاربرد خانه مانند کاسه، بشقاب و قوری از جنس چینی بود به ضربه‌ای ترک می‌خورد یا می‌شکست.

خانم‌های باسلیقه در طول سال تکه‌های شکسته چینی را تا زمان آمدن چینی‌بندزن نگه می‌داشتند. قدیم ها تا دلتان بخواهد از سر غفلت یا شیطنت بچه های خانه که همیشه پر تعداد بودند ظرف و ظروف می‌شکست و پیدا کردن مدل مشابه و جایگزین کار چندان آسانی نبود.

هنر تعمیر و کنار هم چیدن تکه های شکسته یا ظریف‌کاری بر عهده چینی‌بندزن‌ها بود تا با کمک ابزار ویژه صاحبان این شغل که چیزی نبود جز تسمه فلزی و چسب و مته، تکه‌های شکسته بار دیگر کنار هم قرار گیرد و باعث خوشحالی خانم خانه شود. آنها پس از ترمیم هریک از ظروف به ازای دستمزد آن مقداری گردو، بادام، گندم یا پول دریافت می‌کردند. چینی‌بندزن‌ها در محل‌های خاصی برای مدت معینی اقامت می‌کردند تا کارشان را انجام دهند.

کمان، قیف برنجی، الماس، تکه چوب نازک از جنس درخت بید، نخ لحاف‌دوزی، مفتول و سندان از ابزار کار چینی‌بندزن‌ها بود. اما ظرافت‌های این حرفه و احیای وسایلی که آدم‌ها به آن دلبستگی‌های مختلفی پیدا کرده‌اند نام این حرفه را به ادبیات عامیانه و فولکلور وارد کرد: چینی بند زن/ یه دل شکسته رو بند می‌زنی؟ / هرچی دارم به تو می‌دم / تو بگو چند می‌زنی؟

کد خبر 844617 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسرائیلی تا مهمات منفجر نشده در غزه
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + تصاویر
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد